Güvenlik Hizmetleri

TAV GÜVENLİK

Kampüs güvenliklerinin sistemli bir biçimde sağlanmasını önemseyen TED Atakent Koleji, deneyimli kadrosu ile çok uluslu platformlarda da hizmet sağlamakta olan TAV Güvenlik Hizmetleriyle çalışmaktadır.

Ülkemizde 5188 sayılı Özel Güvenlik Kanunu çerçevesinde faaliyet göstermekte olan TAV Güvenlik Hizmetleri; ulusal ve uluslararası akreditasyona sahip kuruluşlarca da sertifikalandırılmış, müşteri memnuniyetine ve güvenlik kavramına gösterdiği hassasiyet ve disiplinli yaklaşım ile yaklaşık 4.000 çalışanıyla ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi’ne uygun olarak çalışmaktadır.

Özel güvenlik anlayışının genel esasları çerçevesinde, ulusal ve uluslararası tüm gelişmeleri yakından takip ederek günün gereklerine uygun olarak hizmet vermekte olan TAV Güvenlik Hizmetleri; motivasyonu yüksek, genç ve eğitimli kadrosuyla teknolojik ve ihtiyaçlara entegre edilmiş güvenlik çözümleri sağlayabilme kabiliyetiyle, öğrenci ve okul personelinin güvenliğinin sağlanması adına 365 gün, 24 saat faaliyetlerine devam etmektedir.