Genel Bilgiler

TED Özel Atakent Anadolu Lisesi; 1 yıl hazırlık ve 4 yıl lise olmak üzere “Hazırlık Sınıfı Bulunan Özel Anadolu Lisesi” statüsüne sahiptir. TED Özel Atakent Anadolu Lisesi 2020 - 2021 Akademik Yılında hazırlık sınıfı ile eğitim ve öğretime başlamıştır.

Okulumuzda Milli Eğitim müfredatının yanı sıra öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirecek, bilgilerini artıracak akademik programlara yer verilmektedir.

Eğitim ve öğretim programlarımızın dışında öğrencilerimize kendilerini ifade edecekleri ulusal ve uluslararası platformlar; bilim, kültür, sanat ve spor ortamları sunarız. Böylece onların ilgi ve yetenek alanlarını keşfetmelerini sağlarız. Yüksek bir bilinç düzeyiyle teknolojiyi etkin ve olumlu anlamda kullanmalarını hedefleriz.

Lisemizde farklı öğrenme stillerine uygun yüksek teknoloji donanımlı sınıflar, branş derslikleri, bilgisayar laboratuvarı, fizik-kimya-biyoloji laboratuvarları, bilgi erişim merkezi (kütüphane), atölye ve spor alanları yer almaktadır.