KONFERANS

Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin dengeli bir şekilde yürütülmesi, öğrencilerin gelişimleri açısından önemlidir. Kurumların, akademik çalışmaların dışında sportif ve kültürel çalışmalara da önem vermesi gerekmektedir. Yoğun ders programlarının arasında rahatlatıcı, eğlendirici, bilgilendirici, düşündürücü, geliştirici, ilham veren etkinlikler yapmak kaçınılmazdır.

Bu anlayıştan yola çıkarak okulumuza kazandırılan 760 kişi kapasiteli konferans salonunda, hali hazırdaki yıllık plan ve programlar çerçevesinde özel gün kutlamaları, törenler, seminerler, çeşitli branşlarda sahne performansları, alanında uzman ve ünlü konukların konuşmacı olarak katıldığı panel, konferanslar ve sempozyumlar düzenlenmektedir.

748 m2 lik salonumuzun, sahne önü tavan yüksekliği 7 metre ve sahne perde genişliği ise 15 metredir. Salonumuzda havalandırma ve VRF klima sistemi mevcuttur. Teknik ve görsel donanımı, en son sisteme uygun olarak yapılmıştır. Bilgisayar, projeksiyon, ses ve kamera kayıt sistemi, hareketli ışıklar ve otomatik sahne perdesi mevcuttur.