Pandemi Sürecinde Kayıt Kabul İşlemleri

Anaokulu 3, 4 ve 5 yaş; İlkokul 1, 2 ve 3.sınıflar için aday öğrenci ve veliler online (görüntülü) olarak ilgili yöneticilerle tanışır ve PDR servisimiz tarafından online tanıma çalışması yapılır. Başvuru için aşağıdaki 'online başvuru formu'nu doldurunuz.

Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar için aday öğrenciler online (görüntülü) olarak ilgili yöneticilerle tanışır; aday öğrenciye görüntülü online sınav için uygun bir zaman dilimine randevu verilir. Uygulanan online sınav sonucunda başarılı olan öğrencilerin velileri, kayıt işlemleri için yönlendirilir. Başvuru için aşağıdaki 'online başvuru formu'nu doldurunuz.

Lise Hazırlık sınıfımıza 2020 MEB Liseye Geçiş Merkezi Sınavı öğrenci alınacaktır. Okul yöneticilerimizden eğitim öğretim programımızla bilgi almak için aşağıdaki 'online başvuru formu'nu doldurunuz.

Okul yöneticilerimize hafta içi ve cumartesi 11.00 - 15.00 saatleri arasında (Halkalı Kampüsü - 0212 939 57 57 / Bahçeşehir Kampüsü 0212 939 31 51) numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Bahçeşehir ve Halkalı kampüsleri Online Kayıt başvurusu Halkalı Kampüsü üzerinden yapılmaktadır.
Dolduracağınız online başvuru formuna 24 saat içerisinde dönüş yapılacaktır.