Öğrenci Kulüpleri

TED Atakent Koleji kulüp programı, okulumuzun misyonu çerçevesinde, öğrencilerin yaş özelliklerine uygun, ilgi duydukları alanlarda potansiyellerini açığa çıkarmak ya da var olan potansiyellerini artırmak amacıyla hazırlanmıştır. Her öğrencimiz, okul saatleri içerisinde seçtiği kulüp programına katılır.

Kulüplerde, öğrencinin ilgi alanlarını keşfetmesi ve geliştirmesine fırsat sağlamanın yanında takım çalışması, eleştirel düşünce, uluslararası bakış açısı, yaratıcılık ve toplum hizmetleri bilinci desteklenir. Öğrencilerimiz, kulüp bünyesinde kendi projelerini üretmeleri, sunmaları ve yürütmeleri konusunda yüreklendirilir.

2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde sanat, spor, bilişim, tiyatro, sinema, tarım, mutfak sanatları ve yabancı dil alanlarında 330 ortaokul öğrencimiz aktif olarak kulüp derslerine katılmaktadır.

Kulüpler kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.